Hökerum Boule avnjöt välsmakande julbord

När Hökerum Boule inbjöd medlemmarna till årets julbord samlade det ett 20-tal medlemmar. I år hade detta förlagts till Hotell Bogesund i Ulricehamn – ett tilltalande näringsställe som erbjöd ett klassiskt svenskt julbord med allt från sillvarianter till övriga lockande kalla rätter följt av varma rätter.

Medlemmarna från Hökerum Boule samlade till julbordet 2014.

Medlemmarna från Hökerum Boule samlade till julbordet 2014.

Under tiden man avsmakade vad julbordet hade att erbjuda, fick man dessutom besök av Ulricehamns Lucia som med sitt tåg underhöll på ett något annorluda sätt. Utöver de sedvanliga luciasångerna hade man lagt in ett dansprogram av Boggie’s dansare som fått stora framgångar i sitt tävlande samt ett stämningsfullt trumpetsolo som lät oss njuta av Bella Notte.

Ulricehamns Lucia underhöll ända fram till bara en timma kröning på torget.

Ulricehamns Lucia underhöll ända fram till bara en timma före kröning på torget.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.