Ulricehamnslag vann sin egen Åsundaslaget V 2015

Ulricehamns IF boulesektion arrangerade den 16 januari Åsundaslaget V 2015 i boulehallen vid Lassalyckan. 32 lag kom till start och man spelade 5 omgångar monrad utan slutspel. Klassen var V60 dubbel med lag från bl.a Öland, Landvetter, Vetlanda, Veddige, Skövde bl.a. Hökerum hade 1,5 lag med i tävlingen och båda lagen kom på prislistan. Bäst gick det för Christer Green som tillsammans med Dick Enander från ULC kom på en hedrande andraplats och Per-Ola Eliasson och Eddy Persson, båda från HÖK, kom på en sjätte plats. Segrade gjorde dock hemmalaget med Anders Svensson och Carl-Henrik Svensson som i sista och avgörande matchen vann över Kinds Allan Hermburg och Kerstin Svahn med 13-11. Kindslaget hamnade därmed på en 5:e plats. Ett lag – segrarna – vann alla sina 5 matcher, 5 lag vann 4 matcher och ser man på resultatlistan var det mycket jämnt. Nästa tävling i Ulricehamns boulehall blir torsdagen den 5 mars då Hökerums Boule arrangerar Fastighetsbyrån Cup (V65MXd).

Segrande lag, fr.v Carl-Henrik Svensson och Anders Svensson, Ulricehamn.

Segrande lag, fr.v Carl-Henrik Svensson och Anders Svensson, Ulricehamn.

Hela resultatlistan!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.