DM i mix-trippel inget för HÖK-lagen

Wästgöta/Dahls BF arrangerade DM i Mix-trippel helgen 7-8 februari i Borås boulehall. På söndagen den 8 febr avgjordes klassen V65MXt och då kom 32 lag till start. Man spelade 4 omg monrad med efterföljande slutspel för de 16 bästa. Hökerum hade med två lag, Anita, Egon & Per-Ola samt Ronnie, Lisbeth & Eddy. Båda lagen vann sina första matcher, båda med 1 poäng. RL&E vann över ett SSÖ-lag och vann även sin andra match mot ett lag från Kind, även här med ”bara” 1 poäng.  Då hade man kommit upp sig en bit, och fick möta Karl-Gunnar, Anna-Maria och Ingemar från Skara och då blev det bösst. Detta följdes av ännu en förlustmatch, nu mot Kjell, Sirkka och Östen från Kronäng. Även AE&P-O fick bara 2 vinster i monradspelet, så båda HÖK-lagen hamnade i en tröst-turnering för utslagna lag. Tja, båda lagen fick bösst igen och kunde åka hem. RL&E kan möjligen trösta sig med att de två lag som man förlorade mot i monrad-spelet hamnade i resultatlistan över tävlingens 8 bästa lag.

Resultatlistan från DM mixtrippel 2015

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.