Mycket hos DAL på årsmötet

Dalsjöfors GoIFs boulesektion har haft årsmöte med många medlemmar. Man började med en god middag med fläskfilé, vitlökssås, potatis och grönsallad.

Underhållaren "Ruben" från Brämhult.

Underhållaren ”Ruben” från Brämhult.

Mätta och belåtna fick man njuta av underhållning, då ”Ruben” från Brämhult bjöd på sång och musik varvat med många goa historier. Om man säger att historierna var gamla och nya, så för mig var dom allra flesta nya. Och kanonbra!

Därefter vidtog årsmötesförhandlingarna där ”sittande” ordföranden Kjell Engström och sekreteraren Christina Ahlberg såg till att allt gick rätt till.

Till styrelse för 2015 nyvaldes Kjell Engström, ordförande 1 år, Christina Ahlberg, sekreterare 2 år, Yngve Dahlbom, ledamot 2 år, Håkan Moberg, valberedning 2 år, Lars-Göran Axelsson, Jan Ahlberg, Inga-Lill Johansson, uttagningskommitté 1 år, Yngve Dahlbom, Sture Johansson, Leif Johansson, Jan Ahlberg och Kurt Pettersson, bankommitté.

Efter förhandlingarna smakade det bra med kaffe och go kaka som följdes av prisutdelning från 2014 års klubbmästerskap. Jerry Rundqvist och Eddy Persson gratulerades med var sin fin blomsterbukett för att dom under det gångna året uppnått mogen ålder.

2014 års klubbmästare, fr.v Hasse Boman och Kerstin Lindblom (mixdubbel), Eddy Persson och Yngve Dahlbom (öppen dubbel), Kjell Engström (herrsingel), Christina Ahlberg och Ann-Marie Johansson (damdubbel). Ann-Marie Johansson vann även KM i damsingel.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.