Vad gör Kållecupen så populär?

Kålle Bouleförening (KÅL) anordnar årligen sin Kållecupen i Torrekulla. Tävlingen spelas i klassen V55d och med A+B-slutspel. Flera gånger har jag tänkt delta, då omväxling i tävlingar ger erfarenheter och kunskap, när man själv är med och arrangerar tävlingar. Men nu undrar jag vad det är som gör tävlingen så populär? Tävlingen arrangeras söndagen den 30 augusti. Den 14 mars gick jag ut på sbfonline.se för att anmäla ett lag, men redan då var det FULLT och med 6 lag på reservplats! Jag får skaffa information från de jag träffar som lyckats få en plats på tävlingen. Här borde finnas tips att ta vara på.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.