Hökerums Boule på ICA Kvantum Ulricehamn

ICA Kvantum i Ulricehamn sponsrar en av våra tävlingar i år, vilket vi ser som en fin gest och ger oss ett värdefullt stöd. Dessutom är vårt namn med på en stor skylt i affären, där ICA namnger föreningar som dom ger stöd. Tävlingen som affären stödjer är ICA Kvantum Cup torsdagen den 2 juli på ViskaBoulePlatsen i Hökerum. Klassen är då V65MXd som spelas med ett speciellt slutspelsupplägg som fått positiv uppskattning när den praktiserades i Svenljunga förra året.

Hökerums Boule finns med på jätteskylten vid ICAs kassor.

Hökerums Boule finns med på jätteskylten vid ICAs kassor.

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.