Avslutning i mattcurling hos Hökerums SPF

SPF Seniorerna i Hökerum har spelat färdigt mattcurlingen för våren i Rångedala Idrottshall. Sju speltillfällen har avverkats med spel varannan vecka. 19 medlemmar har deltagit och när det var dags för avslutning så blev det sedvanlig fight mot hemmalaget från Rångedala. Varje förening ställde upp med 6 lag, bemannade valfritt men med minst 2 spelare per lag. Hökerum hade 15 spelare igång och Rångedala ett 20-tal vilket gav en fin stämning i hallen där alla stortrivdes oavsett resultat. Hökerum klarade inte att upprepa förra våravslutningen (då man vann med 1 stens övervikt), men hängde med bra genom att vinna 30 delmatcher. Segrande Rångedala hade ointagliga 33 vinster.

Sekretariat och assistans stod Anita Lundh och Anne-Maj Asp för.

Sekretariat och assistans stod Anita Lundh och Anne-Maj Asp för.

Avslutningarna brukar traditionsenligt sluta med samling i hallens cafélokal och i år blev det kaffe med läckra bakelser som Rångedalas Ing-Britt Johansson ordnat. För detta fick hon ett bevis på uppskattning då hon fick motta en blomsterbukett. Samma uppskattning fick hennes man Gunnar åtnjuta för att han till varje speltillfälle ha iordningställt mattor, stenar och annat som hör till mattcurlingen. En otroligt fin service som verkligen imponerat på Hökerumsspelarna under allt spel i hallen.

Hökerum och Rångedalas mattcurlinglag samlade efter avslutningsfighten, i god sämja och förbrödring.

Hökerum och Rångedalas mattcurlinglag samlade efter avslutningsfighten, i god sämja och förbrödring.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.