Borgen Cup i Sparsör har startat

Hökerum deltar även i år, efter att förra sommaren vunnit Borgen Cup. Då deltog 12 st 4-mannalag där alla mötte alla. Hökerumslaget var då bemannat med Ronnie Andersson, Per-Ola Eliasson, Egon Ekunger och Eddy Persson. Man fick ha avbytare med och reserver som hoppade in när någon hade förhinder. Om inte mitt minne sviker mig så anlitades både Marianne Eliasson och Kent Janson vid förhinder. I år är det 14 lag som deltar varför man ska spela 13 onsdagar, 22/4-3/6,  5/8-9/9, och nu ska det vara mix-lag, alltså båda könen representerade under dagens alla matcher.

I första omgången, den 22/4, mötte Hökerum lag från Sandared med Tage Axelsson vid rodret. Årets Hökerumslag består av samma mannar som förra året, men man får turas om att ställa sin plats till förfogande för kvinnlig fägring. Mot Sandared stod Egon över och Lisbeth Persson gjorde laget komplett. Ronnie vann singeln (naturligtvis) medan vi förlorade trippeln. Men de 4 följande dubbelmatcherna tog Hökerum och vann alltså med 5-1. Ligger därmed bra till för den fortsatta serien. Nästa match står Lisbeth och Eddy över och ersätts då av Egon och Birgit Ernvid.

Tabell efter omg 1 ser du här!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.