Hökerums SPF-are hade månadsträff i Hällstad

Hökerums SPF Seniorer har haft månadsträff i Hällstads församlingshem. Det blev trångt och gemytligt när ett 75-tal medlemmar hörsammat kallelsen. För mötets underhållning svarade  ”Ronny me’ resten” från Skene, som bjöd på många musikstycken man kände igen och kunde sjunga med i. Att Ronny Andersson dessutom bjöd på ett flertal goa historier gav publikens stora uppskattning.

Ronny Andersson i aktion.

Ronny Andersson i aktion.

Ordföranden Bengt Asp gav information om kommande aktiviteter i föreningen, bl.a en resa till Liseberg och revyn ”Tresteg i snedsteg”, grilldag hos Alf i Härna den 25 maj, Landsbygdsalliansens samling i Ulricehamn 11-12 september samt julfesten i Kyrkans hus den 9 december. SPFs distriktsmästerskap i boule arrangeras den 28 maj i Ulricehamn dit anmälan kan ske fram till den 24 maj. Ordföranden tackade slutligen medlemmarna från Älmestad som serverade kaffe och goda smörgåsar och därefter förrättades dragning på lotteriet. Bengt överlämnade blommor till mötets underhållare från Skene.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.