Marianne och Bosse klubbmästare i HÖK

Hökerums Boule har haft klubbmästerskap i mix-dubbel (lottad). 9 damer och 9 män hade anmält sig och mix-lagen lottades ihop under samlingen. Upplägget var 4 omg monrad utan slutspel och med matchtid på 40-45 minuter. Klubben bjöd på korv och dricka och även medhavd fika hanns med. Marianne Eliasson och Bosse Ernvid vann samtliga sina matcher och blev därmed klubbmästare 2015, efter ett mycket imponerande och stabilt spel.

Pristagarna i KM mix-dubbel 2015, mästarna Bo Ernvid och Marianne Eliasson flankerade till vänster av tvåan Kenneth Nilsson och Ann-Christin Björklin och trean till höger Kent Janson och Kerstin Andersson.

Pristagarna i KM mix-dubbel 2015, mästarna Bo Ernvid och Marianne Eliasson flankerade till vänster av tvåan Kenneth Nilsson och Ann-Christin Björklin och trean till höger Kent Janson och Kerstin Andersson.

Den 6 augusti är det dags för nästa KM i Hökerums Boule då man spelar dam-singel och herr-singel.

Se hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.