Hökerum på 2:a plats i öppna seriespelet

Hökerum Boule har åter, efter några års uppehåll, ett lag med i WDBFs öppna seriespel. Vi fick som ny deltagare börja från början i div 5 och vårens sammandrag spelades i Skara under två dagar. Efter första dagens tre klubbmöten låg HÖK-arna på första plats efter att ha spelat oavgjort mot Torp (TOR) och Skara (SKA) samt vunnit med 3-1 över Trix 3 (TRX). Hökerums lag bestod av Lag 1 Kent Janson, Eddy Persson och Christer Green (lörd) och Bosse Ernvid (sönd), Lag 2 Per-Ola Eliasson, Egon Ekunger, Anita Ekunger och Lilian Johansson spelade växelvis som tredje spelare. Lagen var väldigt jämna där ett lag vann 6 matcher med +14 och det andra laget 5 matcher med +19. På söndagen startade man mot Lidköping (LDÖ) som låg sista efter lördagens spel, och HÖK började med 13-10 och 13-5. Ett självförtroende växte nog för högt, då båda lagen sedan fick stryk med 10-13 och 5-13. Avslutningsmatchen var mot Houdini (BHM) som slutade 2-2 med siffrorna 13-1, 6-13, 9-13, 13-3. Summan av helgens spel blev en bra andraplats efter hemmalaget Skara som leder med 1 poäng. Höstsammandraget är den 15-16 augusti med Pom de Pin (POM) som arrangör.

Se serietabellen efter vårens spel

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.