Hökerumslag vann Kindscupen 2015

34 lag kom till start när 2015 års Kindscupen avverkades den 6 augusti. Egentligen var 35 lag anmälda, men för att inte ha ojämnt antal lag i tävlingen hoppade ett lag från arrangörsklubben av. Man spelade med A+B slutspel, lika det som spelades i Hökerum den 2 juli, nämligen 3 omg monrad som grundspel. De 8 bästa gick därefter till ett A-slutspel i cupform, medan resterande lag fortsatte med två omgångar monrad som ett B-slutspel. Solen sken större delen av dagen och egentligen var det lite väl varmt för både spelare, funktionärer och teknisk utrustning.

Här spelas det final mellan Hökerums Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger och Skenes Hans Johansen och Ulf Svensson.

Här spelas det final mellan Hökerums Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger och Skenes Hans Johansen och Ulf Svensson.

A-slutspelet avancerade ganska snabbt och var nästan färdiga lika tidigt som B-slutspelet som spelade en match mindre. Resultat-tablån från A-slutspelets alla matcher hittar du nedan, liksom sluttabellen för samtliga lag i B-slutspelet.

Kindscupens A-slutspel 2015

Hela B-slutspelstabellen ser du här

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.