Liten Alingsåstjej fick oss att åldras…

Ny tjej hos oss

I går (7 augusti) kl 23:50 kom denna lilla tjej till världen, nästan på dagen enligt beräknad nedkomst. Det var vårt barnbarn Rebecka som födde en liten tjej på 2.880 gr och 49 cm lång på Borås Sjukhus. Därmed gav tjejen en ny titel till Lisbeth och mig: Gamlafarmor och gamlafarfar. Kanske är det samma tjej som ger oss ytterligare en titel om ca 20 år? Gör-gamla-farmor och gör-gamla-farfar? Pappan Peter Blom får nu en tjej att ta hand om också, då han tidigare har två tuffa grabbar. Familjen Persson/Blom bor i Alingsås och det ska bli spännande att få besöka släktens senaste tillskott. Rebecka är en av vår son Patriks fyra barn.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.