Skene vann Knalleserien 2015

2015 års Knalleserie hade slutspel i Dalsjöfors under lördagen. 40 fyrmannalag fördelades på fem 8-lagsgrupper, där A-slutspelets 8 lag spelade om totalsegern. Slutspelet föregicks av ett grundspel som avverkades under sju tisdagskvällar i maj och augusti. På första plats efter detta spel fann man Skene lag 1 med Jan-Erik Johansson som lagledare och laget fortsatte sin framgång även i slutspelet. Där besegrade man Dalsjöfors lag 5 i kvarten, fortsatte i semi med seger över Pom de Pin. Finalen blev en jämn historia där klotdiffen +6 avgjorde då matchen slutade 2-2. I finalen mötte man Sansjö lag 7 med Arne Efraimsson som ledare.

Skenes segrande lag, fr.v Hans Johansen, Gudrun Andreasson, Terhi Ylitapio, Lennart Olsson och Jan-Erik Johansson.

Skenes segrande lag, fr.v Hans Johansen, Gudrun Andreasson, Terhi Ylitapio, Lennart Olsson och Jan-Erik Johansson.

Hökerum hade två lag med i serien som var placerade i C- resp D-slutspelet. I C-slutspelet spelade HÖK 2 med Eddy och Lisbeth Persson, Birgit Ernvid och Lilian Johansson (Ann-Christin Björklin ersatte Birgit i slutspelet). Började med match mot Dalsjöfors med Ann-Marie och Sture Johansson, Birgitta Eliasson och Tage Engström. Spelade 2-2 men DAL-arna fick +4 i kvot och gick vidare. HÖK 1 med Egon Ekunger, Per-Ola Eliasson, Kent Janson och Ingemar Andersson (Anita Ekunger ersatte Egon i slutspelet, eftersom Egon skötte sekretariatet och dessutom mätdomare däremellan). HÖK 1 började mot Ymer och förlorade med 1-3. Detta innebar att båda HÖK-lagen gick till Tröstcupen, och fick där mötas! I tröstcupen spelar lagens två dubbellag bara en match var, och här blev det jämnt – matchen slutade 1-1 och HÖK 1 hade då +1 i kvot! Därmed hade HÖK 2 spelat färdigt för dagen och HÖK 1 fick i Tröst-semi möta Kinds lag med Jalle m.fl – här slutade det med en HÖK-förlust med 0-2.

Sansjö-laget som tog andraplatsen, fr.v Lars Ljunggren, Birgit Adler, Roy Carlsson, Arne och Marita Efraimsson.

Sansjö-laget som tog andraplatsen, fr.v Lars Ljunggren, Birgit Adler, Roy Carlsson, Arne och Marita Efraimsson.

Slutspelet fungerade bra och prisutdelningen var klar före kl 16, och vädrets makter visade också sin bästa sida. Vill tacka de två föreningar som fick problem att bemanna sina lag och som jobbade föredömligt och kom till start. Bra gjort! Bra också av Egon Ekunger och Kjell Engström som avstod spel i sina resp lag för att vara mätdomare och Egon som även stod för sekretariatet.

Resultat Knalleseriens slutspel 2015

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.