Triss i damer ett vinnande koncept

När Borgen Cup i Sparsör spelade sin sista omgång avslutades serien dels med ordinarie matcher men också med en enklare lunch och prisutdelning. Hökerum ställde upp med sex spelare som varit med flest gånger under sommaren, och utan Egon Ekunger som hade förhinder. Detta innebar att vi hade med oss tre damer, Ann-Christin Björklin, Birgit Ernvid och Lisbeth Persson, som spelade en match var. På herrsidan var det Ronnie, Per-Ola och Eddy som spelade och jag hade i förväg räknat ut att vi måste vinna med minst 4-2 för att vara säkra på att behålla vår tredjeplats. Att komma ikapp Fristad på andraplatsen såg jag som nästintill omöjligt. Men Hökerum vann 13:e omgången med 5-1 och hela 39 i kvot, och alla tre damerna vann sina matcher. Själv hade jag förmånen att få spela med dom samtliga deras matcher och dra nytta av deras framfart. Hökerum förlorade alltså bara en match och det med hedersamma siffrorna 10-11.

Hökerumslaget som så framgångsrikt knep andra0platsen i slutomgången, fr.v Ronnie Andersson, Lisbeth Persson, Ann-Christin Björklin, Per-Ola Eliasson och Eddy Persson.

Hökerumslaget som så framgångsrikt knep andraplatsen i slutomgången, fr.v Ronnie Andersson, Lisbeth Persson, Birgit Ernvid, Ann-Christin Björklin, Per-Ola Eliasson och Eddy Persson.

Vid prisutdelningen blev vi positivt överraskade: Vi passerade Fristad genom bättre kvot och tog andraplatsen! Vi hade siffrorna 50-1-101-39 och Fristad 50-1-101-minus 2. Så triss i damer var ett givande seger-recept. Segrade i årets Borgen Cup gjorde Länghem med siffrorna 60-2-122-25.

Borgen Cup sista omg

Slutresultat Borgen Cup 2015

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.