Framgångsrika HÖK-damer i Ladies Cup

2 egna poäng mindre än segrarna gav ändå ”bara” en 9:e plats, när HÖK-damerna Ann-Christin Björklin och Lisbeth Persson spelade BBCs Ladies Cup i Ulricehamn. Av de 5 matcherna vann man med bra mariginal 3 matcher och förlorade 2 med ett enda klot! Segrarna från KIF/SKT hade 61 egna poäng, HÖK-arna 59. Så nära att vinna alla fem! Detta gav damerna ”blodad tand” och har bestämt sig att även spela tävlingen igen i februari 2016. Det andra HÖK-laget i tävlingen hade en tuffare dag och hamnade längre ned i resultatlistan.

Hela resultatlistan ser du här!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.