Hösttävling i Falkenberg

Tillsammans med Janne Ahlberg spelade jag för andra året i rad i Falkens Höstträff. Även i år var vädrets makter vänliga och vi spelade utomhus, även om det vid avfärd från Hökerum bara var under 5 plusgrader. Upplägget tyckte jag var annorlunda från föregående år (minnet kan ha sviktat) men nu var det gruppspel med alla 40 lag till slutspel. 8 grupper med 5 lag i varje innebar att man stod över 1 match och spelade 4. Vi hade det tufft med att komma till tals med banorna och blev 3:a i vår grupp. Gick alltså till B-slutspel. Då fick vi nya banor att spela på vilka passade oss Sjuhäringar bättre. Gick till semifinal då vi då mötte ett lag från Läjet (Alvhage) och hade en ledning med 8-2 (tror jag). Paret Alvhage kom ikapp och i sista omgången och sista kastet säkrade dom segern med 13-12. Gör man så om man vill ha tillbaka Sjuhäringar till Halland? Man spelade inte om 3:e plats, varför resultatlistan borde visa två lag på 3:e plats.

Resultat Falkens Höstträff

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.