Hökerum hade 2,5 lag i Åsundaslaget H

Ulricehamns Åsundaslaget samlade 24 lag när man den 9 oktober arrangerade sin tävling. Hökerum hade 2,5 lag med – Egon Ekunger/Per-Ola Eliasson, Marianne Eliasson/Lilian Johansson och Eddy Persson med Hans Johansson från SSÖ. Bäst gick det för lag Ekunger/Eliasson som kom på 6:e plats, Eddy Persson/Hans Johansson på 14:e och Marianne Eliasson/Lilian Johansson på 21:a. Med ”bara” 24 lag på plats varav 11 från ULC blev det en ganska ”liten” tävling, och man spelade då samtliga 12 matcherna på banor med dubbla matcher. Det halva HÖK-laget (Eddy och Hans) fick möta HÖK-laget med Egon och Peo 2 gånger, och det sistnämna gick segrande ur båda matcherna (13-11 resp 13-4).

Åsundaslaget H 2015 slutresultat

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.