Fullsatt på lyckad pub-afton hos SPF Hökerum

Lena och Jan Öiler samt Pia och Michael Eriksson svarade för en förstklassig underhållning när SPF Seniorerna i Hökerum arrangerade sin numera traditionella pub-afton. Man tog åter Hällstads bygdegård i besittning och den blev knôkafull då över 80 medlemmar passade på att roa sig. Och det gjorde man ordentligt och både underhållare och publik levde upp och bidrog till en lyckad afton.

Hällstads bygdegård blev fullsatt när Hökerums SPF-are ordnade pub-afton

Hällstads bygdegård blev fullsatt när Hökerums SPF-are ordnade pub-afton

Men först startade man med lite förtäring i form av landgång och valfri dryck. Efter mycket sång och musik bjöd Öiler/Eriksson på en trevlig Quiss-tävling följt av kaffe och kaka. Underhållarna avslutade med mera go musik och i en avslutande medley fick dom stående ovationer från en uppskattande publik.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.