1 2 3 Schtunk gav skrattmusklerna en match

Borås Stadsteater gav på stora scenen ROMEO & JULIA, framfört av 1 2 3 Schtunk, som med sina clown-masker bjöd publiken på nästintill 3 timmar underhållning. Vi har tidigare sett Romeo & Julia då gruppen tunerade under åren 2006-2008, men nu med nyskriven musik.

1 2 3 Schtunk, Lasse Beischer, Josefine Andersson och Dick Karlsson.

1 2 3 Schtunk, Lasse Beischer, Josefine Andersson och Dick Karlsson.

Teatergruppen 1 2 3 Schtunk bildades 2005 av Lasse Beischer och Josefine Andersson och består idag av grundarna samt skådespelaren/musikern Dick Karlsson och teknikern/scenografen/kostymören Thomas Påhlsson. Gruppen har haft fler kända stycken på sin repertoar, så om dom kommer tillbaka till Borås eller åtminstone i närheten, så är det ett måste, tycker vi.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.