Lag från ”Östsvenska” vann Ulricacupen

Ulricehamns IF boule arrangerade Ulricacupen H (H=höst) den 6 november, en öppen damdubbel-tävling som samlade 36 lag. Flera av lagen hade en ”bit att åka”, bl.a kom dom från Skatås, Tibro, Jönköping, Tidaholm, Solberga, Svenljunga, Nässjö, Växjö för att nämna några. Resterande kom från närliggande föreningar där Sansjö stod för hela 10 lag! En eloge till SSÖ och övriga närliggande föreningar som kom till start.

Ulricacupens prispall, segrarna Inger Oscarsson och Christiane Negrelli flankerade till vänster av tvåorna Malin Almedal och Else-Marie Hafström och till höger treorna Christina Ahlberg och Inga-Lill Johansson.

Ulricacupens prispall, segrarna Inger Oscarsson och Christiane Negrelli flankerade till vänster av tvåorna Else-Marie Hafström och Mailn Almedal och till höger treorna Christina Ahlberg och Inga-Lill Johansson.

Man spelade 5 omgångar MUS (monrad utan slutspel) och hela tävlingen genomfördes utan några incidenter, varför tävlingen avslutades redan ca 15.30. Det blev spännande matcher i 5:e omgången då bl.a ledande laget från SOL fick ge sig för HÖG/VÄX-lagets styrka i ”finalen”. Att många av dagens matcher var jämna och spännande värre fick inte minst domaren Kjell Engström veta av – ”har aldrig haft så mycket att göra under min tid som domare” – var hans kommentar. Han ville dock tillägga att i stort sett alla mätningarna var befogade – det var ett tätt spel av mycket duktiga damer.

Av de lokala lagen kom Dalsjöforslaget med Christina Ahlberg och Inga-Lill Johansson bäst genom en hedrande tredjeplats. Hökerum hade två lag med, Marianne Eliasson tillsammans med Lilian Johansson och Anita Ekunger med Lisbeth Persson. Bäst gick det för Marianne och Lilian men båda lagen hamnade dock på den nedre halvan.

Hela resultatlistan från Ulricacupen 2015

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsresultat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.