Dalsjöforslag vann Nitta Plåtslageri Höstfight

Hökerums Boule har arrangerat Nitta Plåtslageri Höstfight i Ulricehamns boulehall. Man spelade i klassen Veteran 65 mixtrippel och tävlingen samlade hela 34 lag. De över 100 deltagarna spelade 5 omgångar monrad och som avslutning spelades placeringsmatcher med de 6 bästa lagen. Ett lag från Vetlanda/Gränna låg på första plats och fick spela om förstapriset mot ett Dalsjöforslag som låg på andra plats. Det blev en mycket jämn final där Dalsjöforslaget med Inga-Lill Johansson, Yngve Dahlbom och Sture Johansson tog hem förstapriset genom seger med 13-11. På de följande fyra prisplatserna kom i nämnd ordning Varberg, Ulricehamn, Skövde och Sansjö.

På prispallen vid Nitta Plåtslageri Höstfight, segrarna Inga-Lill Johansson, Yngve Dahlbom, Sture Johansson flankerade t.v av tvåan Claes Olsén, Barbara Edström, Jan-Åke Gustafsson och t.h trean Birgitta Olausson, Kenneth Johansson och Sune Moberg.

På prispallen vid Nitta Plåtslageri Höstfight, segrarna Inga-Lill Johansson, Yngve Dahlbom, Sture Johansson flankerade t.v av tvåan Claes Olsén, Barbara Edström, Jan-Åke Gustafsson och t.h trean Birgitta Olausson, Kenneth Johansson och Sune Moberg.

Hökerum hade flera spelare med i tävlingen – två ”rena” HÖK-lag med Anita och Egon Ekunger som ansvariga för var sitt lag. Bäst gick det för Anitas lag som tillsammans med Lisbeth och Eddy Persson hamnade på 11:e plats. Ingemar Andersson spelade med Ingrid Hohlfält och Jan Kling från ULC på plats 20, Ann-Christin Björklin och Birgit Ernvid spelade med Morgan Andersson från Sansjö på plats 26. I Egons lag spelade Kent Janson och Lilian Johansson och Christer Green spelade med Ulricehamnarna Britta och Hugo Larsson. De sistnämnda lagen hamnade i slutet av resultatlistan denna gång.

Se hela resultatlistan här!

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.