Praktiskt domarprov under InneKnallen

Under en domarkurs/utbildning får man som avslutning avlägga ett teoretiskt prov. Blir man godkänd så återstår ett praktiskt prov som består av att man under en tävling (minst motsvarande en halvdag) går ”vid sidan om” som det heter. Detta ändrade vi, i alla fall inom WDBF, att ”eleven” agerar som domare och ansvarig domare för provet går vid sidan och registrerar ”elevens” färdigheter. Både vad gäller mätningar som att bevaka spelarnas uppträdande på banorna, samt att SBFs regelverk följs.

Bengt Carlsson i aktion

Bengt Carlsson från Landvetter Bouleklubb var en som blev godkänd på det teoretiska provet och sökte och fick sitt praktiska prov hos undertecknad under InneKnallen i Borås boulehall. Detta prov klarade Bengt och blev utan tvekan godkänd att få licens som distriktsdomare. Grattis Bengt!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.