Se InneKnalle-tabellerna i Ulricehamns Tidning

UT-logo

Resultat-tabeller från vår boule-sport får ofta en svårläst uppställning, ibland helt oläslig. BT var bra när dom hade grafiker anställda som tog emot insänt material och redigerade detta till önskat utförande. När dom tog bort grafikerna och startade sidan Vi-i-Sjuhärad så ”slängs” bara materialet in med tabell-siffrorna i ”en hög” så inte ens vi som håller på med boule-sporten kan utläsa aktuella resultat.

I tisdagens UT hade förra tisdagens tabell olyckligt fått ett svårläst utseende. I går morse (onsdag) påtalade jag detta för UT-sporten och bifogade den nya tabellen för grupp 1 omg 3, och bad dom titta på problemet. Och det gjorde dom! Redan idag (torsdag) har vi en resultat- och tabell-redovisning som är 100 % perfekt! Nu kan alla som har UT eller skaffar sig den, läsa tabellen utan svårighet! Tack medarbetarna på UT-sporten!

Så här ser materialet till tidningarna ut!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.