Hökerums Boule avnjöt utsökt julbord

Numera en tradition att Hökerums Boule inbjuder medlemmarna till julbord i advent. Man har under åren besökt olika näringsställen och i år var det premiär att avnjuta detta hos Kallbadhusets restaurang i Ulricehamn. Klubben hade fått övervåningen för sig själva och en fin sjöutsikt förstärkte intrycket. En förstklassig service konkurrerade med ett lika förstklassigt julbord innehållande det mesta man kunde önska sig. Så mycket nöjda och mycket mätta kunde HÖK-arna ta sig tillbaka från Kallbadhuset trots regn och starka vindbyar…

Flera HÖK-ar i Kallbadhusets restaurang.

Flera HÖK-ar i Kallbadhusets restaurang.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.