HÖK-Egon och KIN-Gullan vann Sparbankscupen H

ULC:s näst sista tävling för året var Sparbankscupen H som spelades i klassen V65MXd och samlade 37 lag. Upplägget var MUS (Monrad Utan Slutspel) och tävlingen fortlöpte utan problem. Hökerum hade 1,5 lag på startlinjen, där Lilian Johansson & Eddy Persson stod för det ”hela” HÖK-laget. Egon Ekunger stod för 0,5 HÖK-lag då han spelade tillsammans med KINs Gull-Britt Svahn. Det ”Hela” HÖK-laget började blygsamt då man i första matchen förlorade mot DALs Leena och Otto Valkama och fortsatte i samma blygsamma linje mot ULCs Gudrun Einarsson och Dick Enander. Detta följdes dock av tre segrar och laget slutade på plats 17. Desto bättre gick det för Egon och Gullan som vann alla sina matcher och därmed hela tävlingen. Inte ens de traditionellt starka lagen kunde komma åt laget som gick obesegrade genom tävlingen. Ett stort GRATTIS till Egon & Gullan.

Prispallen vid Sparbankscupen H 2015, segrarna Egon Ekunger och Gull-Britt Svahn flankerade av t.v. tvåan Carl-Henrik och Ros-Marie Svensson och t.h. trean Ove och Inger Löfgren.

Prispallen vid Sparbankscupen H 2015, segrarna Egon Ekunger och Gull-Britt Svahn flankerade av t.v. tvåan Carl-Henrik och Ros-Marie Svensson och t.h. trean Ove och Inger Löfgren.

Hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Tävlingsresultat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.