Inte bara EN tomte i år…

Vår familj har de senaste åren fått en ny tradition, där vi ibland firar ”julafton” på juldagen för att möjliggöra att så många som möjligt kan träffas och fira jul tillsammans. Så också i år, och tomten hade koll på det hela och kom rätt dag, och med tanke på hur många vi blivit så hade han en tomte-kompis till hjälp. I år firades julen hos vår dotter Sandra med familj och det blev väldigt trevligt och mysigt. Tittade man bara inte ut, så fick man den riktiga julkänslan.

Två tomtar delade ut julklappar till alla snälla barn - och det var naturligtvis alla.

Två tomtar delade ut julklappar till alla snälla barn – och det var naturligtvis alla.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.