Hökerumslag på prisplats i Åsundaslaget V 2016

Åsundaslaget V 2016 arrangerades den 4 januari i Ulricehamns boulehall och man tävlade i klassen Veteran 60 dubbel. Det var en ”MUS”-tävling, dvs man spelade Monrad Utan Slutspel och man avverkade 5 monrad-omgångar. 24 lag kom till start och man blir imponerad av hemmaspelarna som ställde upp för sin tävling. 56,5 % av lagen kom från arrangörsklubben, nämligen 13,5 lag av 24. Hökerum kom med 2,5 lag genom damlaget med Lilian Johansson och Marianne Eliasson, herrlaget med Per-Ola Eliasson och Eddy Persson. Christer Green spelade med Svante Johansson från ULC och stod för HÖKs 0,5 lag. Herrlaget startade bra och spelade ännu bättre ju längre tävlingen pågick, bl.a vann man den 4:e matchen med 13-0. Ahlbergslaget från SJÖ/DAL hade tillsammans med HÖKs herrlag 4 matchvinster och HÖKarna hängde med till 5-5. Där kom det grus i maskineriet och förlust med 5-13 förpassade HÖKarna till en 4:e plats. Damlaget vann bara en match men de fyra förlustmatcherna var med mycket små siffror varför man hamnade först av de lag som bara hade en vinst. Christer Greens lag fick två vinster och la beslag på plats 17.

Här ser du hela resultatlistan!

 

Det här inlägget postades i Tävlingsresultat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.