HÖK-Egon och KIN-Gullan tar för sig igen!

Dalsjöfors Månadsfight den 14 januari hade flyttats från Borås Boulehall till Ulricehamns d:o och spelades i klassen V65MXd. Det var 34 lag anmälda men vid start var det ett lag som inte dykt upp. Dom hade tyvärr inte uppmärksammat att tävlingen flyttats utan stod i Boråshallen. Men de 33 lag som var på plats spelade 5 omgångar monrad utan slutspel och ett av lagen var Egon Ekunger (HÖK) och Gull-Britt Svahn (KIN) som för tredje gången spelade ihop. Och de två tidigare segrarna skulle krönas med ytterligare en seger. Man fick i första matchen möta hemmalaget med Lillemor och Gary Andén och låg riktigt illa till i slutet av matchen men lyckades vinna med en poäng. Sedan följde två segrar mot lag från Hindås följt av seger över ett Dalsjöforslag. Två lag hade inför sista matchen 4 segrar och möttes därför – Egon och Gull-Britt mot Anders Svensson och Ingrid Gustafsson från Ulricehamn och där gjorde HÖK/KIN-laget en bra insats och vann med 13-5. Därför känns det som om vi får se det framgångsrika laget fler gånger… Lycka till!

Se resultatlistan över de 8 första lagen här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.