Årsmöte hos SPF Seniorerna i Hökerum

Hökerums egna SPF-kör underhöll ljudligt vackert på årsmötet, under ledning av Gun Rönn.

Hökerums egna SPF-kör underhöll ljudligt vackert på årsmötet, under ledning av Gun Rönn.

Hökerums SPF-are har haft sitt årsmöte i Missionskyrkan där ett stort antal medlemmar hade slutit upp. Ordföranden Bengt Asp öppnade mötet och hälsade flera nya medlemmar välkomna i föreningen. Därefter hölls parentation över två medlemmar som avlidit under det gångna året. Gudrun Lund läste en dikt och tände ljus.

Till ordförande för mötet valdes Tommy Johansson med Anita Lundh som sekreterare. Att justera protokollet valdes Karl-Olof Tiberg och Bernt Udd. Tommy kunde med rutin leda förhandlingarna vilket gjorde att man snabbt kunde avverka de olika punkterna och slutligen ge styrelsen ansvarsfrihet. Bengt Asp fick förnyat förtroende som ordförande och ledamöter som valdes på två år var Jan Lund, Gösta Gustafsson och Birgitta Trygg. Tre står kvar ett år, Ingemar Pettersson, Anita Lundh och Anders Nyström. Till suppleanter på ett år valdes Eddy Persson och Lars Svensson. Revisorerna omvaldes och består av Erik Andersson och Lisbeth Janson med Lena Jönsson som suppleant. Övriga val: Trafik och säkerhet Bengt Samuelsson, folkhälsa Christina Andersson, studieansvarig Gun Rönn, medlemsregister Jan Lund, teaterombud Gun Rönn, hemsidan Anders Nyström och Bengt Asp, boule och mattcurling Eddy Persson, Kent Janson och Olof Larsson, KPR-ombud Ingemar Pettersson, samarbetskretsen Bengt Asp och Anita Lundh. Ombud till distr.stämman Bengt Asp, Anita Lundh och Jan Lund, suppl. Birgitta Trygg och Ingemar Pettersson. Valberedningen omvaldes, och består av Alf Gustafsson, Bernt Johansson och Alf Kihlén.

Blommor delades ut till Barbro Pettersson, Bo Göransson och Gösta Gustafsson för bra insats i frågesporttävlingen och blommor fick även Kerstin Andersson, Britt Vallgren och Marianne Nyman som stod för köket under hela tävlingsdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Göran Sandberg gav en ingående information om gruppen Milda Makter.

Efter kaffepausen underhöll den egna SPF-kören ackompanjerade av Ebbe Rönn och Hans Näslund genom att framföra kända melodier. Göran Sandberg stod sedan för information om gruppen Milda Makter som kommer till Ulricehamn i april. Därefter hyllades Sonja Andersson som nyligen fyllt 95 år genom sång av hela lokalens SPF-are. Efter lotteridragning avslutades årsmötet genom att man sjöng nationalsången.

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.