Skene-lag vann InneKnallen 2015-16

Vinterns boule-serie ”InneKnallen” har haft slutspel i Ulricehamns boulehall. Seriens 8 bästa i resp grupp har gått till A-slutspel och de 8 sista till ett B-slutspel. I A-slutspelet tog ett Skene-lag den totala segern efter en jämn och spännande finalmatch mot Sansjö-laget med Arne Efraimsson som bas. De fyra delmatcherna i finalen slutade 2-2 men Skene hade 4 klot bättre diff. Bas för ”Skene 1” var Jan-Erik Johansson som i slutspelet kompletterades av Gudrun Andréasson, Hans Johansen, Terhi Ylitapio och Lennart Olsson. Match om tredje pris vanns av Borås Petanque lag 2 med Mikael Nilsson som bas genom 4-0 mot Kinds lag med Gull-Britt Svahn. Tröstcupen vanns av Ulricehamns lag med Boris Rygert som bas.

Totalsegrande Skene 1, fr.v. Gudrun Andréasson, Jan-Erik Johansson, Hans Johansen, Terhi Ylitapio och Lennart Olsson.

Totalsegrande Skene 1, fr.v. Gudrun Andréasson, Jan-Erik Johansson, Hans Johansen, Terhi Ylitapio och Lennart Olsson.

 

B-slutspelets segrande lag blev Borås Boule Club’s lag 1 med Arne Andersson, Roland och Marion Svensson samt Margareta Linde efter finalvinst mot Sansjö-laget med Göran Larsson som bas med siffrorna 3-1. Match om tredje pris vanns av Alingsåslaget BouleFingers som vann med klara 4-0 och tröstcupen av Dalsjöfors-laget där Ann-Marie Johansson varit ledare.

Segrare i B-slutspelet, fr.v. Roland och Marion Svensson, Arne Andersson och Margareta Linde.

Segrare i B-slutspelet, fr.v. Roland och Marion Svensson, Arne Andersson och Margareta Linde.

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsresultat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.