Hökerum obesegrade i distriktsseriestarten

Hökerums veteranlag i distriktsseriespelet åkte till Mölltorp med sitt lag, bestående av Lag 1 med Per-Ola Eliasson, Christer Green och Eddy Persson, Lag 2 med Kent Janson, Egon Ekunger och Barbro Almgren/Birgit Ernvid. Laget spelar i div 2, den högsta veteranserien i distriktet, och mötte först Kronäng från Borås. Här vann Lag 2 i första trippelmötet, och Lag 1 svarade för samma prestation i andra, vilket gav oavgjort 2-2. Nästa (och för dagen sista) klubbmötet var mot starka Skara, men båda Hökerum-lagen hade flyt och tog ledning med 2-0. Tyvärr fick man inkassera förlust i de följande två trippelmötena varför även detta möte slutade 2-2.

10 september är det dags för höstsammandraget och då väntar i tur och ordning Carlsborg, Bonbon Skövde och Lilla Le (Dalsland) och då ska vi säkerställa att minst få fortsätta i div 2.

Serietabell div 2 veteran

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.