Flygande start i Borgen Cup för Hökerum

Borgen Cup har startat och i omgång 1 fick Hökerum möta Asklanda. Hökerums-laget bestod av Per-Ola Eliasson, Barbro Almgren, Lisbeth och Eddy Persson. Per-Ola startade i singelmatchen och Eddy i trippeln med damerna. Båda lagen vann med 13-0. Dubbel-lagen blev sedan Barbro och Per-Ola samt Lisbeth och Eddy. Här vann P-O och Barbro med 13-1, Lisbeth och Eddy med 13-0. Efter kaffepausen bytte man dubbel-motståndare och då vann P-O och Barbro med 13-1 och Lisbeth och Eddy med 13-4. En storseger med 6-0 och en diff på hela +72 (av 78 möjliga). Naturligtvis en ledning i tabellen, men vi ska notera att en av Asklandas ”ankare”, Erkki, var sjukskriven och saknades naturligtvis i laget.

Resultat och tabell efter omg 1

Resultat och tabell efter omg 2

Resultat och tabell efter omg 3

Resultat och tabell efter omg 4

Resultat och tabell efter omg 5

Resultat och tabell efter  omg 6

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.