30 juni 2016 = 25 år sedan…

Kl 09:15 den 30 juni 1991 fimpade jag min ”senaste” cigg.

En kvar i sista paketet

En kvar i sista paketet

Efter några allvarliga försök att sluta röka efter 34 år med detta gift, lyckades jag sluta just den 30 juni 1991. Hyper-motiverad eftersom jag detta år fått besked att både min far och min svärfar fått beskedet att dom fått lungcancer. I juli avled min far och i september min svärfar, så jag ljuger inte – jag var aldrig röksugen efter detta besked och detta avslut för våra pappor.

Jag har kvar mitt sista paket cigg och en mycket torr cigg från min slut-dag.

Så idag ”firar” jag mig själv att jag efter 25 år fortfarande är fri från denna last, och vågar inte räkna ut vad dessa 25 år hade kostat eftersom jag rökte 1,5 paket (ca 30 st) om dan. Skattade kronor!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.