5:e plats i årets RANA-cup

Tråvads Bouleklubb arrangerade sin traditionella RANA-cupen den 30 juni och tävlingen samlade 20 lag. Och precis som förra året så spelade jag med Regina och Hans Johansson från Sansjö. Och precis som förra året började vi svagt vilket innebar förlust de två första matcherna, båda med 5-13. Första förlusten var mot BBC med Arne Andreasson vid rodret och som slutade på 14:e plats, nästa förlust mot Bonbon som slutade på 15:e plats. Vi beslutade (precis som förra året) att ändra uppdragen inom laget vilket var lyckat (precis som förra året). I tredje matchen mötte vi Hökerum med Almgren/Eliasson/Nilsson och då gick det som på räls, seger med 13-0. De två sista matcherna var mot Lidköping och sist mot Skara, där båda gav vinster, vilket innebar en hedrande 5:e plats trots den svaga starten. Nu gäller det att komma ihåg vårt vinnande koncept när vi förhoppningsvis kommer till Tråvad nästa år.

Segrarna från Sansjö (Roy, Mona och Arne) flankerade av tvåan t.v. från BBC (Roland, Lasse och Marion) och t.h. trean från Tråvad.

Segrarna från Sansjö (Roy, Mona och Arne) flankerade av tvåan t.v. från BBC (Roland, Lasse och Marion) och t.h. trean från Tråvad.

Hela resultatlistan ser du här!

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.