58 lag i lyckad Hökerumstävling

Hökerums Boule arrangerade den 7 juli sin traditionella sommartävling. Denna gång var det Hökerum Fastigheter Cup i klassen V65MXd och man spelade monrad med slutspel. Efter 3 omgångar monrad gick de 8 främsta lagen till slutspel där man spelade kvartsfinaler, semifinaler och final samt match om 3:e pris. Resterande 50 lag fortsatte spela 2 omgångar monrad som ett B-slutspel. Deltagande lag kom från bl.a Växjö, Trollhättan, Skövde, Skara, Uddevalla för att nämna de som hade en bit att åka.

Prispallen vid A-slutspelet: Från vänster segrarna Lillemor och Bengt Carlsson LAN, tvåan Gudrun Andréasson och Jan-Erik Johansson SKN, trean Sonja Larsen och Olof Appelbäck och till höger fyran Inger Oscarsson och Carl Enström VÄX.

Prispallen vid A-slutspelet: Från vänster segrarna Lillemor och Bengt Carlsson LAN, tvåan Gudrun Andréasson och Jan-Erik Johansson SKN, trean Sonja Larsen och Olof Appelbäck och till höger fyran Inger Oscarsson och Carl Enström VÄX.

Hela resultatlistan finner du här!

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.