Dalsjöfors KM i dubbel blev samma visa igen

Den 10 augusti spelade Dalsjöfors sitt KM i Öppen dubbel och Damdubbel. Och upplägget är ett ”riktigt” sportsligt upplägg med 4 omgångar monrad följt av slutspel i cupform. Liksom förra året spelade jag med Yngve Dahlbom då vi vann monradspelet med ett otroligt bra spel. I första slutspelsmatchen fick vi grus i maskineriet och förlorade, vilket innebar att vi slokörade fick åka hem. I år gick monradspelet ännu bättre – 4 vinster och tappade bara 11 poäng på dessa matcher, vilket gav 52-11 i diff. Allt fungerade till 99,9 procent så vi såg fram mot slutspelet. I första slutspelsmatchen släppte vi till en 4 och efter en stund även en 5 vilket man inte gör om man vill spela mer. Vi fick stryk med 9-13 vill jag minnas och ännu en gång fick man åka hem mycket tidigare än beräknat. Laget som slog ut oss var Tage Engström och Rolf Svensson, ett lag vi mötte i första monradmatchen och vann med 13-5. Kan man hitta någon ljusglimt i årets KM? Jodå, förutom ett förstklassigt monradspel så tröstar vi oss med att vi slog de slutliga klubbmästarna i monradspelet med 13-1. Vi får slicka våra sår och ladda upp till nästa års KM i dubbel. Kanske ska spara oss till slutspelet istället…

Paret Ahlberg hade störst framgångar då Christina vann damdubbeln med Ann-Marie Johansson och Janne vann öppna dubbeln med Folke Karlsson. Bra gjort av Ahlbergs, särskilt Christina som förutom spelet var tillsammans med andra duktiga DAL-are som ordnat med lunch och annan service.

Medaljörerna i årets DAL-KM i dubbel.

Medaljörerna i årets DAL-KM i dubbel.

DAL KM dubbel resultat

 

Det här inlägget postades i Resultatredovisningar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.