Stackars Gunhild i årets Singelfestivalen

Det var planerat att det skulle bli en rolig återkomst till Singelfestivalen som jag skapade en gång under min tid i Sansjö Boule. Det var läge för en bra dag när jag även fick spela med Gunhild Carlén, vilken tillsammans med Göran var några av minsta första bekantskaper i boulesporten. 5 omgångar monrad och i första matchen fick vi möta Dalsjöforsparet Ahlberg. Och på herrsidan mötte jag alltså Janne och jag tror inte att vi någon gång tidigare spelat så bra boule. Båda la supernära lillen och skotten gick rätt, ända tills ställningen var 12-12 och jag var tvungen att ta bort Jannes klot som låg närmast. Missen gav Janne vinsten och jag fick en förlust med 12-13. De följande två matcherna förlorade jag också med 12-13 och hade då 3 förluster och -3 i kvot. Gunhild var däremot på hugget och förlorade bara en av de fem matcherna, samtidigt som jag även förlorade de två sista ganska klart. Jag visste ju att Gunhild alltid spelat bra, men hon spelade ännu bättre än jag förväntat mig. Starkt gjort, och jag skäms för att inte kunde bistå med en enda vinst. Så det var synd om stackars Gunhild denna dag…

Hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.