Vår dotter Sandras bröllop

Vår dotter Sandras bröllop

Lördagen den 17 september 2016

vigdes Sandra Persson och Sasa Todorovic i Södra Vings kyrka

Vigselförrättare var Lars Kempe, organist Majvor Sigvardsson, solist Gina Gustafsson. Brudnäbb Felicia Persson, näbb Victor Persson. tärnor Johanna Todorovic och Veronica Persson, bestman Mikael Laposa.

Bröllopsfesten hölls i Hällstads bygdegård där värdparet Viktoria Persson och Christian Andersson ordnat en mycket förstklassig fest fylld med många programpunkter som uppskattades av ett 40-tal gäster. Ett stort tack till värdparet som gjorde ett jobb som inga andra hade orkat med eller haft kunskap att göra!

Efter en trerätters middag följt av kaffe och bröllopstårta och avec följdes några tal, bl.a av brudens far och brudgummens syster Ljiljana Ledin samt värdinnan och kusinen Viktoria. Viktoria framförde även ett stort tack till de tre flickorna – Anita Ekunger, Karin Hult, Ann-Christin Björklin – som skötte servering och baren som verkligen fordrade uthållighet och vilja att ge gästerna bästa service.

Brudens bror Daniel och dennes fru Sanne visade under kvällen filmer från Svensexan och Möhippan. Paret hade lagt ner många timmar och gjort filmerna fantastiskt roliga och underhållande och dom belönades med kraftfulla applåder.

När brudparet avverkat brudvalsen vidtog tuffare musik och golvet fylldes av danssugna gäster. När undertecknad drog sig hemåt vid 02.30-tiden var det några dansanta gäster kvar till framåt 03-snåret.

Klicka på bild så ser du hela galleriet i större storlek.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.