Hökerumslaget trea i årets Borgen Cup

Tack vare bra resultat under seriens gång fixade Hökerum en hedrande tredjeplats i årets Borgen Cup, trots ”bara” 3-3 i avslutningsmatchen. Enligt Cup-generalen Ingemar Larsson så hade Hökerum överlägset flest tävlingsdagar som omgångens etta, nämligen 6 gånger av de spelade 13. Hökerum låg också bland topplagen större delen av serien där Fristad länge låg först. Men i slutet var det kanske konditionen som blev avgörande när Landvetter gick upp och till slut vann årets serie.

Segrande Landvetter i mitten, flankerade av tvåan Fristad till vänster och trean Hökerum till höger.

Segrande Landvetter i mitten, flankerade av tvåan Fristad till vänster och trean Hökerum till höger.

Hökerums lag har bestått av 8 spelare plus någon reserv. De 8 har varit Kent Janson, Ann-Christin Björklin, Hans Hedin, Egon Ekunger, Eddy Persson, Lisbeth Persson, Per-Ola Eliasson och Christer Green.

Samtliga spelare vid årets avslutning i Borgen Cup.

Samtliga spelare vid årets avslutning i Borgen Cup.

Resultat och tabell efter avslutad serie

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.