Lyckad pub-afton hos Hökerums SPF-seniorer

Det har blivit en årlig tradition att SPF-seniorerna i Hökerum arrangerar en Pub-afton på höstkanten. För tredje året höll man denna i Hällstads bygdegård för att rymma den stora anslutning av medlemmar som hörsammat inbjudan, vilket i år blev drygt ett 80-tal. Buss hade bokats för transport till bygdegården, från Ulricehamn via Tolkabro och Hökerum.

Thore Olofsson och Jerry Rudenwall stod för underhållningen.

Thore Olofsson och Jerry Rudenwall
stod för underhållningen.

Deltagarna fick en välkomstdrink vid ankomsten följt av en lättare måltid med dryck, som följdes av uppskattat underhållning av Thore Olofsson och Jerry Rudenwall. Musikanterna stod förutom för musikunderhållningen även för en musikquiss-tävling. I en paus under kvällen bjöds man på kaffe och kaka innan bussen sent på kvällen förde SPF-arna tillbaka till sina hemorter, mycket nöjda av ännu en lyckad pub-afton.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.