Det som började så bra…

När Dalsjöfors arrangerade ”Månadsfighten V65d” var det premiär för tävling tillsammans med Christina Ahlberg från arrangörsklubben. Jag uppskattade verkligen att hon ville spela med mig, vilket gjorde att HÖK hade en spelare med i tävlingen. Och Christina var mycket lätt att spela med, och vi började kanonbra. Men något som har drabbat mig de senaste gångerna jag tävlat, är en kanonstart som slutar med förlust. Så också denna gång. Christina la så bra och om Kålle-grabbarna lyckades lägga in närmare så fungerade mitt skytte flelfritt väldigt länge. MEN vid ledning med 12-5 funkade inte vårt spel utan vi släppte omgången med 0-6. Och omgången efter fick dom 2 poäng och besegrade oss med 13-12. Surt sa räven… När tävlingen var slut hade vi i alla fall vunnit två matcher, först mot DAL-laget med Klaesson och Lindblom och sedan mot SSÖ-laget med Bonander och Schramm. De sistnämnda slog oss tidigare i tävlingen så det var en revansch vi tog. Summerar jag tävlingen så var det positivt att spela med Christina, något jag gärna vill upprepa.

Se hela den totala resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.