Bra spel gav bra placering i Sparbankscupen H

När Ulricehamns IF arrangerade Sparbankscupen H deltog tre HÖK-spelare i tävlingen, genom att delta med spelare från andra klubbar. Christer Green och Lilian Johansson spelade med Ulricehamnsspelarna Inger Green resp Dick Enander och undertecknad spelade med Kinds Gull-Britt Svahn.

Gullan och Eddy

Gullan och Eddy

Laget från KIN/HÖK gick bäst och hamnade på en bra 9:e plats. Började dock med en förlust mot slutliga 7:an (Fällmar/Lehtonen) med 6-9. Blev taggade och vann sedan mot ULCs Olof Appelbäck/Helena Sveningson med 13-0, vilket följdes upp med ännu en vinst över ULCs Christina Fransson/Nils Palmgren med 12-4. Nu blev motståndet för svårt, mot slutliga 2:an från Skene (Gudrun A och Jan-Erik J) som krossade oss genom 2-13. Sista matchen blev mot Löfgrens från Kärnan där vi trots underläge med 4-9 vände och vann med 13-9.

 

 

HÖKs Lilian Johansson kom inte långt efter då hon tillsamans med ULCs Dick Enander också fick tre segrar och en hedrande 11:e plats av 36 deltagande lag. Paret Green kom också på den övre halvan i resultatlistan genom 3 vinster. Se resultatlistan nedan.

Prispallen på Sparbankscupen H - segrarna Arne Johansson och Irma Gustavsson från Lejonkulan flankerade t.v. av tvåan Gudrun Andréasson och Jan-Erik Johansson från Skene och t.h. trean Marianne och Jan-Erik Wennerbert från Istrum.

Prispallen på Sparbankscupen H – segrarna Arne Johansson och Irma Gustavsson från Lejonkulan flankerade t.v. av tvåan Gudrun Andréasson och Jan-Erik Johansson från Skene och t.h. trean Marianne och Jan-Erik Wennerbert från Istrum.

Se resultatlistan här!

 

 

Det här inlägget postades i Tävlingsresultat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.