SPF Hökerums avslutning i mattcurlingen

Full fart när Hökerum avslutar med match mot Rångedala

Full fart när Hökerum avslutar med match mot Rångedala

SPF Seniorerna Hökerum har sin vana trogen spelat mattcurling i Rångedalas fina idrottshall under hösten. Och avslutningen blir alltid en match mot Rångedalas spelare – en match som alltid är trevlig även om slutresultatet bara har gått Hökerums väg en gång. Och årets avslutning var inget undantag egentligen, bortsett från Hökerums styrka i första matcherna och de sista. När dagens tre första lag i resp klubb spelade så fick Hökerum hedersamma siffrorna 11-4, 9-2 och 6-4, alltså en ledning med 3/26 mot 3/10. Kanske skämdes Hökerumsspelarna för att behandla hemmaspelarna på detta sätt varför Rångedala (som vanligt) tog över spelet och ledningen. Hökerum avslutade dock snyggt med siffrorna 2/6, 2/2 och 1/4. Rångedala vann med siffrorna 34/133 mot Hökerums 28/97. Och som säkerheten själv skötte Anita Lund protokoll och sekretariat även i år. Efter spelet vidtog den sedvanliga trivsamma avslutningen med en god paj med tillbehör och dricka.

Spellediga blir påhejande supportrar och helt utan några huliganer...

Spellediga blir påhejande supportrar och helt utan några huliganer…

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.