Ann-Christin och Lisbeth spelade i Kärringarallyt

Dalsjöfors GoIF boule arrangerade damdubbeltävlingen Kärringarallyt den 4 mars i Ulricehamns boulehall. Det var fullt hus, alltså 40 lag, som deltog. Ann-Christin och Lisbeth började mot Dalsjöforsdamerna Ulla Lennartsson och Suoma Vanhanen vilket blev en väldigt jämn match. Vid full tid och inför extraomgången stod det 6-6, och först vid de allra sista kloten lyckades HÖK-damerna ta en poäng och därmed matchen. Sedan blev det tufft för Anki och Libbe, för det blev ingen mer vinst, utan laget hamnade på plats 39 av 40 lag genom 1 vinst och -40 i diff. Men dom tyckte att dom haft roligt (mestadels) och det är väl meningen när man ger sig ut att spela. Det var som någon sa i en liknande situation för ett tag sedan: Nu kan det bara bli bättre (vi hoppas att det fortsätter att vara roligt).

Hökerum hade ytterligare 1,5 lag med i tävlingen. Se HÖKs hemsida www.hokerum.se

Segrarna från Skatås Kerstin Belgrage och Marianna Pruszynska flankerade till höger av tvåan från Kronäng Berit Sjöberg och Kerstin Lindroth och till vänster trean från Pom de Pin Birgitta Thorell och Gerd Tunje.

Se hela resultatlistan här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.