Rätt dag att besöka Gekås i Ullared

Onsdag 8 mars var en bra dag att besöka Gekås i Ullared. Kunde i stort sett välja parkeringsplats, ta sig fram i varuhuset obehindrat, ibland lite ödsligt då en hel gång ibland var folktom. I restaurangen likadant – inga köer och lätt att välja plats, för att inte tala om kassaköerna: dom fanns inte – kassörskorna stod och väntade på kunder. På en timma fixade vi hela inköpslistan och då tittat på lite extra grejer som inte fanns med på listan. Ska lägga tiden för detta besök på minnet till nästa år….

Ingen trängsel i varuhuset.

Lätt att hitta plats i restaurangen.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.