Framgångsrikt spel i årets Lukas Minne

Vi lyckades få med ett lag i årets Lukas Minne då man på söndagen spelade i klassen V55 6-manna. Efter att ha varit ”första reservlag” länge fick vi ett par dagar före tävlingen ett positivt besked. Fem Dalsjöforsare och jag bildade ett 6-mannalag, där Tommy Skog spelade singelmatcherna, Jan Ahlberg och jag spelade dubbel och Christina Ahlberg, Inge Perbring och Kjell Engström trippeln. Vill minnas att vi började mot ett lag från Gränna där vi vann med 4-2 följt av en 6-0 vinst mot Tranås. Därefter följde 4-2 vinster vilket efter 5 grundspelsomgångar var det slutspel. Man spelade placeringsmatcher, 1 mot 2 om förstapriset, 3 mot 4 om tredjepriset och 5 mot 6 om femtepriset. Vårt vinnande spel gav oss match om 3-4 priset där vi hade 1-1 efter singel och dubbelmatcherna. I trippeln var det otroligt spännande där vårt lag hämtade upp ett underläge och hade 11-11 när motståndarna från Växjö efter mycket möda fick till en tvåa. Men att bli fyra bland 16 mycket meriterade lag var en framgång som jag aldrig haft tidigare i denna populära tävling.

DAL/HÖK-mixade laget: Fr.v. Tommy Skog, Eddy Persson, Kjell Engström, Christina Ahlberg, Inge Perbring och Jan Ahlberg. Foto: Harry Hugosson BSJ.

Prislistan i Lukas Minne V55

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Framgångsrikt spel i årets Lukas Minne

  1. Gerd Tunje skriver:

    Grattis an en gång!

    Gerd

    PS Ville pröva om det funkade. Och det gör det. Tack Eddy, kul att jag kunde bidra med något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.