SPF Hökerum vann mattcurling-avslutningen

SPF Seniorerna Hökerum har avslutat vårens mattcurling-spel i Rångedala Idrottshall. Man började med mattcurlingen hösten 2012 och avslutade nu för 10 omgången. Traditionsenligt mötte man dito från Rångedala i en klubbmatch. Av de tidigare nio omgångarna har Hökerum bara vunnit en gång mot Rångedala, och då med minimala en poäng. Kanske trodde Rångedala att det var lika lätt som vanligt, men nu blev dom varse att ett samlat gäng från Hökerum blev för svåra. I halvtid stod det 18-18 med +3 i diff till Hökerum och när dammet lagt sig och Anita Lundh i sekretariatet räknat färdigt visade det sig att Hökerum vann med 36 (diff 130) mot Rångedalas 33 (diff 111). Någon i Hökerum sa att ”det finns visst lite rättvisa i världen i alla fall”. Och lagen samlades sedan i idrottshallens café för att som goda vänner avnjuta kaffe och god tårta.

Foton: Steen-Åke Larsson

Första matcherna på startlinjen.

Full aktivitet med spelar och stenar i en härlig blandning.

Spellediga deltagare ger sina kamrater stöd.

Slutresultatet redovisas till Hökerumsspelarnas stora belåtenhet.

Traditionell avslutning innebär kamratlig samvaro i hallens café.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.