Värmen knäckte oss i Tranemo

STT-cupen i Tranemo bjöd, förutom på bra och förberedd tävling, också på ett väder där man inte behövde några regnkläder. Vi (Lisbeth och Eddy) stressade oss fram i rätt tid (tog emot barnbarn kl 05:55, gav dom frukost, och skjuts till skolan kl 08:20) för att direkt trampa gasen i botten till Tranemo. Kom faktiskt fram ca 08:58 och fick startmatch på bana 21 mot SJÖ med Lillemor och Ingvar Gustafsson. Dom fick ledningen med 1-0 innan vi förstod hur ”lösa” banorna var. Med mycket tur och gemytlig stämning vann vi matchen. Följande matcher slutade med match 2 förlust med 2 p, därefter vinst mot Västbo och Ulricehamn. Såg hyfsat ut efter 4 matcher med 3 vinster och en förlust (med -2 poäng). När sista matchen ska börja kände man att värmen slog emot som en vägg. Och motståndarna var ett hemmalag från Tranemo (Eva och Tommy Gustafsson) som var mycket duktiga (och trevliga). Vi hamnade snabbt i underläge och orkade helt enkelt inte stå emot. Tror dock vi fixade 6 poäng och med slutresultatet 3 mv en 27:e plats av 82 deltagare var vi mycket nöjda. Dagens framgångar i vårt lag stod dock Lisbeth för: oftast drog hon ut motståndarnas alla 6 klot och jag kunde med min erfarenhet fullfölja ett framgångsrikt upplägg.

Och Hökerum fick ändå stå som tävlingens vinnare genom Per-Ola Eliasson och Egon Ekunger som vann hela tävlingen med 5 segrar och bra klotdiff.

Daniel Thomsen som är medlem i Hökerum men har licensen i Borås Petanque spelade med sin far och kom på en bra 5:e plats.

Se hela slutresultatet här!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.