Paret Johansson vann Mix-KM i Dalsjöfors

Dalsjöfors GoIF boulesektion arrangerade Mix-KM den 24 maj i Övrarp. 14 par kom till start och man spelade 3 omgångar monrad följt av slutspel (1/8-del, 1/4-del, semi och final). För mig (Eddy) var det premiär att spela med Ulla Lennartsson och det blev en positiv erfarenhet. Förlorade visserligen mot Engströms i första (10-13), vann andra mot Evaldsson/Lövgren (13-11), förlorade mot Engströms igen och vann mot Evaldsson/Lövgren igen. När vi sedan förlorade mot paret Skog kunde vi se de senare spela final och var nära att bli mästare, men Johanssons vann finalen mot Skog. I match om tredje plats vann Ahlbergs mot Otto och Leena.

 

Segrarnas Sture och Ann-Mariue Johansson flankerade av tvåorna t.v. Tommy och Birgitta Skog och t.h. på tredjeplatsen Janne och Christina Ahlberg.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.